Zwembadbouw

Wie droomt er niet van een waterpartij in de tuin ? Na een lange of vermoeiende werkdag een verfrissende duik nemen, wat baantjes trekken, de kinderen plezier zien maken of gewoon genieten van het uitzicht op het water. Bij ons kan u kiezen uit verschillende opties, zoals bio-baden, traditionele zwembaden en zwemvijvers. We nemen de tijd om te luisteren, te overwegen en te beslissen welke opstelling het beste bij uw tuin past.

Bovendien zorgen we ervoor dat alles perfect in harmonie is met het landschap en de woning. We bieden een totaalpakket aan : we installeren uw (bio)zwembad en zorgen meteen voor een aansluitend terras en afgewerkte tuin. Geen vertragingen of coördinatie nodig want wij regelen alles tot in de puntjes.

Biopool

Een biopool, zoals de naam al doet vermoeden, is eigenlijk een verbeterde versie van een traditioneel zwembad. In een biopool geniet u van zowel de voordelen van een klassiek zwembad, zoals verwarmd water en ontsmetting, als de schoonheid en voordelen van natuurlijk zwemwater. Geen felle blauwe wanden, geen last van prikkende chloor in uw ogen, maar in plaats daarvan water dat drinkbaar is en een bad dat naadloos opgaat in het landschap. Een biopool is simpelweg de ideale combinatie van het beste uit twee werelden.

Klassiek zwembad

We bieden klassieke zwembaden aan in allerlei maten en vormen, met een uitgebreide selectie aan accessoires en bouwopties. U kan kiezen uit liners, HDPE-kuipen in verschillende kleuren en verschillende methoden voor waterdesinfectie, met of zonder rolluik.

Zwemvijver

U houdt van een 100% natuurlijke aanpak? Dan is een zwemvijver echt iets voor u. Bij een zwemvijver maken we gebruik van een plantenfilter om het water op een natuurlijke manier te zuiveren, zonder het gebruik van toegevoegde stoffen of producten. Het resultaat is een prachtige waterpartij die perfect in uw tuin integreert en een heerlijk natuurlijke uitstraling heeft. Bovendien zijn er talloze mogelijkheden qua afmetingen en vormen.

We komen graag bij u langs om meer informatie te geven en een offerte op te stellen, inclusief opties voor de afwerking van de zwembadomgeving.