Tuinarchitectuur

Onze tuin-en landschapsarchitect en tuinarchitect maken er hun passie van om steeds een origineel en goed doordacht tuin-, openbaar- of landschapsontwerp af te leveren. Telkens met veel aandacht voor de geest van de plek en de gebruikers. Hieronder kan u de verschillende stappen zien die leiden tot de realisatie van een bedrijfstuin. Diezelfde stappen worden op elk project toegepast of het nu een particuliere tuin, daktuin, bedrijfstuin of landschapsproject betreft.

Stap 1

Aan de hand van een verkennend gesprek en via voorbeelden van realisaties leggen zij u hun werkwijze uit. Tijdens dit gesprek nemen zij ook de tijd om de huidige toestand van uw tuin te bekijken en uw verlangens en ideeën te bespreken. Ter voorbereiding op dit eerste gesprek zullen zij u vooraf een vragenlijst bezorgen die u alvast op weg helpt om uw wensen te formuleren. Op deze manier kan uw project een perfecte aanvang vinden, met respect voor uw wensen en het budget.

Stap 2

Op basis van uw input in het eerste gesprek wordt er een offerte voor het ontwerp gemaakt. Na uw akkoord hierop wordt uw project ingepland. In een volgende gesprek worden een visie en voorontwerp met verduidelijkende referentiebeelden, schetsen en/ of 3D beelden aan u voorgelegd en besproken.

Stap 3

Met uw feedback wordt het ontwerp dan verder gefinetuned. U krijgt in deze fase ook advies en uitleg over de mogelijke toe te passen materialen. Eens het definitief eindontwerp rond is wordt er overgegaan tot een beplantingsplan en verlichtingsplan.

Stap 4

Als alles rond is volgt de gedetailleerde offerte voor de realisatie van het ontwerp. Indien u akkoord gaat om de aanleg met Groener te doen zal onze tuin –en landschapsarchitect de aanlegwerken superviseren en opvolgen. Zo is zij van A tot Z betrokken bij uw project!