Onderhoud

Het hele jaar door een tuin om van te genieten!

Als u 4 seizoenen rond verzekerd wil zijn van een mooie tuin is deskundig tuinonderhoud zeker geen overbodige luxe. Om uw nieuw aangelegde of reeds bestaande privé-of bedrijfstuin, park of bos op een goede manier te laten evolueren kan u beroep doen op onze gedreven onderhoudsploegen met geschoolde medewerkers.

Een onderhoudscontract bij Groener houdt immers niet enkel het snoeien van de hagen in maar o.a. ook ontmossing en bemesting van het gazon, nazicht van de beplanting in de borders, verwijderen van het bladafval, …

In een eerste fase komt de zaakvoerder van Groener, Tim Versaen, bij u langs om uw wensen te bespreken. Op basis van dit gesprek wordt er dan een onderhoudscontract op maat gemaakt. Indien u kiest om het onderhoud van uw tuin voor 100% aan Groener toe te vertrouwen kunnen wij u een onderhoudscontract voorstellen, waarbij wij alle zorgen van a tot z voor onze rekening nemen, zodat u enkel nog hoeft te genieten.

Volgende specifieke werken zijn natuurlijk ook mogelijk aan uurprijs: gazononderhoud, onderhoud van beplantingen, snoeiwerken, snoeien en (indien nodig) vellen van bomen, levering van brandhout.